DNA Adviesgroep

Over DNA Yachtinsurance

Niets is zo persoonlijk als je DNA, het bepaalt de mix van je leuke en vervelende kenmerken, goede en slechte eigenschappen, vreugde en verdriet.

Zo is het ook bij verzekeringen. Ook hier gaat het om de juiste mix, afgestemd op je persoonlijke wensen en behoeften.

DNA combineert daarom het beste van twee werelden. Advies op maat als je dat wenst en online de mogelijkheid zelf alles te regelen.

Een specialist in (internationale) verzekeringen van boten en jachten

Al meer dan 8.000 trotse bezitters van een pleziervaartuig kozen voor DNA Yachtinsurance. Overal ter wereld worden zij bij schade snel en adequaat geholpen. De verzekering van een boot kan door iedere tussenpersoon worden geregeld, maar schadeherstel aan een boot kan lang niet door iedere tussenpersoon worden georganiseerd. DNA Yachtinsurance maakt het wel mogelijk. DNA Yachtinsurance ontzorgt ter plekke.

Stel, u beleeft een welverdiende vaarvakantie. U bevindt zich bijvoorbeeld op de Middellandse Zee of in Caribische wateren. Het laatste waarop u zit te wachten, is motorpech of andere schade aan uw vaartuig. Treden er onverhoopt tóch problemen op, dan beperkt  DNA Yachtinsurance die voor haar cliënten tot een minimum.
DNA Yachtinsurance heeft een wereldwijd netwerk en kan via lokale specialisten snel actie ondernemen. DNA Yachtinsurance is 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Na een schademelding brengt DNA Yachtinsurance onmiddellijk een contactpersoon ter plaatse op de hoogte. Die regelt de reparatie of zorgt, bij grotere schade, voor een vervangend vaartuig of een hotelverblijf.

No-nonsense

De doortastende aanpak van DNA Yachtinsurance past prima bij de houding van de meeste cliënten. Zij zijn maatschappelijk succesvol en hebben vaak vermogen opgebouwd dankzij hun ondernemingslust. Directeur-eigenaar Rob de Nijs: “Met onze no-nonsense aanpak én met dienstverlening op maat hebben wij een klik met onze klanten.” Met ‘dienstverlening op maat’ doelt hij onder meer op de online service van DNA Yachtinsurance.

Bootpolisvergelijker

Heerlijk het water op is één van uw favoriete bezigheden. U kunt niet wachten om te gaan varen met uw prachtige boot! Maar heeft u al de juiste verzekering afgesloten?

Als enige bedrijf in Nederland biedt DNA Yachtinsurance online een vergelijking van botenverzekeraars: de Bootpolisvergelijker. Transparantie in optima forma: de voorwaarden en premies van de verzekeringen staan overzichtelijk naast elkaar. U kiest zelf welke dekkingen u wel en niet wilt meeverzekeren. Denk bijvoorbeeld aan uw trailer of een specifiek vaargebied, zodat u precies de keuze maakt waarbij u het fijnste gevoel hebt. Wilt u online een polis afsluiten? Dat is binnen een paar minuten geregeld.

Beste van twee werelden

DNA Yachtinsurance verenigt het beste van twee werelden: enerzijds de snelheid en het overzicht van internet, aan de andere kant het persoonlijke contact en de 24-uurs persoonlijke telefonische bereikbaarheid ingeval van schade en andere dringende zaken. DNA Yachtinsurance combineert inhoudelijke kwaliteit met effectieve logistiek en voorlichting. Daardoor kunt u rekenen op méér kwaliteit en blijft de premie toch aantrekkelijk.

Ook maatwerk en scherpe premies bij exclusieve auto’s, luxe huizen, sieraden en kunst

Vele eigenaren van vaartuigen kiezen na hun goede ervaringen met DNA Yachtinsurance voor verzekering van andere bezittingen. Vermogende particulieren weten ons ook te vinden wanneer het gaat om bijvoorbeeld hun exclusieve auto’s, woonhuis, tweede huis in het buitenland, kunst en sieraden. Dankzij onze deelname aan het Private Insurance Network kunnen we uitstekend in die bredere behoeften voorzien. Dit is een uniek samenwerkingsverband van vijf middelgrote assurantiebedrijven, gevestigd in zowel Nederland als België. Alle hebben zich toegelegd op niches. Dankzij hun samenwerking in een volmachtbedrijf kan elke deelnemer ook prima diensten verlenen binnen andere specialismen. De cliënt kan rekenen op scherpe premies en – belangrijker nog – een oplossing op maat in combinatie met een snelle en adequate afwikkeling als het een keer tegenzit.

Mocht u vragen hebben of behoefte hebben aan meer informatie of een maatwerkofferte dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op 010 290 93 43.

Belangentransparantie

Naast vier andere bemiddelaars zijn we gezamenlijk aandeelhouder van Private Insurance Assuradeuren. Private Insurance Assuradeuren is een zogeheten gevolmachtigde agent. Deze samenwerking zou consequenties kunnen hebben voor het soort advies dat verstrekt worden. Hierdoor willen wij graag toelichten welke varianten onderscheiden worden en waarom wij gekozen hebben voor deze wijze van bemiddeling. Er wordt hierbij een onderscheid gemaakt tussen ongebonden objectieve bemiddeling, ongebonden selectieve bemiddeling en gebonden bemiddeling.

Bij DNA Adviesgroep is er sprake van ongebonden selectieve bemiddeling. Dat wil zeggen dat wij met geen enkele aanbieder productieafspraken hebben, maar toch niet met alle aanbieders zaken doen. We hebben ervoor gekozen om samen te werken met betrouwbare verzekeraars die gespecialiseerd zijn in het hogere particuliere segment waarbij ons volmachtbedrijf Private Insurance Assuradeuren een preferente positie inneemt. Periodiek beoordelen wij de producten van aanbieders in verhouding tot de prijs en de kwaliteit van het product en de dienstverlening. Op basis van deze beoordeling maken wij een selectie van de aanbieders welke wij in onze adviezen betrekken. Wij zijn van mening dat we de klant het beste van dienst kunnen zijn door deze vorm van bemiddeling toe te passen.

Geen enkele financiële instelling, zoals een bank of een verzekeraar, heeft een eigendomsbelang of zeggenschap in onze onderneming.

Jachtverzekeringen

Direct persoonlijk contact
Uw jacht verzekeren? Direct persoonlijk contact