DNA Adviesgroep

Motorbootverzekering van DNA yachtinsurance

Onbezorgd vaarplezier

bootpolisvergelijker-starten-small2
Er zijn vele soorten motorboten: met kajuit, zonder kajuit, een speedboot of een klassieke runabout. Elke motorboot is anders. Elke motorboot is uniek!
DNA Yachtinsurance begrijpt dat en heeft de kennis en ervaring in huis om samen met u de juiste keuzes te maken of uw vragen te beantwoorden. Zo kunt u onbezorgd genieten van uw motorboot.

Waar moet u allemaal aan denken?

  • Welke dekking past het beste bij mijn situatie?
  • Wat zijn de verschillen in vaargebied?
  • Welke aanvullende dekkingen heb ik nodig?
  • Is een eigen risico in mijn geval handig?

Heb ik de juiste voorzorgsmaatregelen genomen in de vorm van een goedgekeurd slot en (brand)preventiemaatregelen?

Bootpolisvergelijker

DNA Yachtinsurance biedt u de Bootpolisvergelijker. Hier kunt u binnen enkele minuten premies en voorwaarden vergelijken van de verzekeraars waar wij zaken mee doen. Wilt u uw boot verzekeren tegen diefstal, schade door slecht weer of een aanvaring in de haven? Of alleen voor schade die u aan anderen toebrengt? Aan u de keuze. U bent in alle gevallen goed verzekerd. U kiest zelf welke aanvullende dekkingen u wel en niet wilt meeverzekeren. Denk bijvoorbeeld aan uw trailer of een specifiek vaargebied. Vervolgens kunt u direct de verzekering in een paar minuten online afsluiten.

Mocht u vragen hebben of behoefte hebben aan meer informatie of een maatwerkofferte dan kunt u altijd contact opnemen met ons watersportteam. Wij zijn bereikbaar op 010 290 93 43.

Jachtverzekeringen

Direct persoonlijk contact
Uw jacht verzekeren? Direct persoonlijk contact