DNA Adviesgroep

Bootpolisvergelijker van DNA yachtinsurance

bootpolisvergelijker-starten-small2

Het beste van twee werelden

DNA Yachtinsurance verenigt het beste van twee werelden: enerzijds de snelheid en het overzicht van internet met o.a. de Bootpolisvergelijker, aan de andere kant het persoonlijke contact en de 24-uurs persoonlijke telefonische bereikbaarheid ingeval van schade en andere dringende zaken. DNA Yachtinsurance combineert inhoudelijke kwaliteit met effectieve logistiek en voorlichting. Daardoor kunt u rekenen op méér kwaliteit en blijft de premie toch aantrekkelijk.

Bootpolisvergelijker

DNA Yachtinsurance biedt u de Bootpolisvergelijker. Hier kunt u binnen enkele minuten premies en voorwaarden vergelijken van de verzekeraars waar wij zaken mee doen. Wilt u uw pleziervaartuig verzekeren tegen diefstal, schade door slecht weer of een aanvaring in de haven? Of alleen voor schade die u aan anderen toebrengt? Aan u de keuze. U bent in alle gevallen goed verzekerd. U kiest zelf welke aanvullende dekkingen u wel en niet wilt meeverzekeren. Denk bijvoorbeeld aan uw trailer of een specifiek vaargebied. Vervolgens kunt u direct de verzekering in een paar minuten online afsluiten.

Mocht u vragen hebben of behoefte hebben aan meer informatie of een maatwerkofferte dan kunt u altijd contact opnemen met ons watersportteam. Wij zijn bereikbaar op 010 290 93 43.

 Boot polis vergelijken

Uw jacht verzekeren? Direct persoonlijk contact